miércoles, 8 de marzo de 2017

NOTÍCIES F. BASE | 07/03/2017



EL CF GAVÀ MAR SEGUEIX CREIENT EN LA FORMACIÓ COM APOSTA DE FUTUR

Sis dels seus equips participen aquesta temporada en el programa + KESPORT!. Des de la creació del club han apostat sempre per la formació de la seva base.



Fa més d’una dècada, a causa d’una escissió social i esportiva del futbol base del Gavà, es va acabar creant un petit club d’esperit formatiu que avui s’ha convertit en un dels més importants de la zona, el CF Gavà Mar. Sis dels seus equips, un Prebenjamí, tres Benjamins (A, B i C) i dos Alevins (C i D) participen en el programa + KESPORT !. La Federació Catalana de Futbol el va incloure per la seva vocació a favor d’una formació dels jugadors i jugadores que va més enllà de la part tècnica o física. I més enllà dels valors que li són propis al futbol, el Gavà Mar vol oferir un plus educacional i volen fer-ho, a més, compatible amb un bon nivell futbolístic i competitiu.

El coordinador tècnic, Héctor Hens, i el seu Pare i president del club, Daniel Hens, lideren un objectiu tan difícil i complicat com mantenir el nivell, l’escola de vida que és el futbol en enclavaments socials com Gavà i intentar sobreviure prop de clubs amb tant de pes com el mateix Gavà, el Viladecans o el Castelldefels.



La majoria dels gairebé 300 nens, dels 23 equips que té l’entitat, que entrenen i juguen durant tota la setmana a les seves instal·lacions són del barri, un factor que acaba creant una atmosfera i un clima de familiaritat indispensable per fomentar el millor ambient en els entrenaments i en els partits. El coach Guillem de Masramon s’ha convertit en un més del grup, algú que aporta una sèrie de novetats i d’activitats en els entrenaments que els jugadors i jugadores acullen amb entusiasme i que als entrenadors, dos per equip, els ajuda a conèixer cada dia millor els seus jugadors. La filosofia de + KESPORT! es basa precisament en el convenciment que un bon grup sempre farà millor a l’equip.