miércoles, 8 de octubre de 2014

BENVINGUT A LA TEMPORADA 2014-2015 A CASA NOSTRA


 Benvinguts jugadors, pares, mares i familiars al nostre Club.

M'adreço a tots vosaltres a l'inici d'una nova temporada amb il·lusió i més esperança que mai de que aquesta sigui molt millor que la passada.

Des de la fundació del Club l'any 2003, no hem parat de créixer i de veure com els nostres jugadors creixien en quant a quantitat i qualitat, ...convertint aquest el nostre Club, en una gran familia esportiva de la que tots formem part.

Ens hem de sentir compromesos i orgullosos de pertànyer i compartir la nostra passió pel futbol en aquest Club.

Com sabeu, som un Club humil i honest que va començar el seu camí amb només un equip de jugadors, comptant a la present temporada amb un total de 21 equips amb representació a totes les categories de futbol base, a més del primer equip (Amateur), les Fémines i, com no, els Veterans.

És per tot allò que, tot plegat, ens podem sentir satisfets i orgullosos de poder cridar ben fort el nostre lema; "CREIX AMB EL GAVÀ MAR".

La raó d'existència i motivació d'aquest Club no es podria arribar a entendre sinó és en benefici dels nostres jugadors/es, imposant-nos la consecució de reptes i objectius que les temporades, any rere any, ens deparen, comptant per això amb el compromís, l'esforç i la il·lusió, tant de la Junta que tinc l'honor i el plaer de presidir, com de l'equip humà d'entrenadors, monitors, pares i mares que col·laboren en les diferents tasques assignades.

Els jugadors han de millorar dia a dia i, ajudats per tots, fer-los créixer com a persones, ensenyant-los els valors individuals dins d'un col·lectiu, fomentar la unió entre persones mitjançant la convivència i anteposar el bé comú del grup davant del personal. Si som capaços d'assumir tots junts aquesta participació, podrem presumir en un futur pròxim d'haver forjat veritables persones amb valors primordials com L'AMISTAT, L'EDUCACIÓ, EL COMPROMÍS, LA SOLIDARITAT, EL RESPECTE I EL SABER COMPRENDRE I COMPARTIR amb els altres.

No podem oblidar les tasques assignades també als pares, mares i familiars dels nostres jugadors/es, els quals també sou una part molt important pel propi funcionament del nostre Club, ajudant-nos a impulsar i fer créixer la nostra filosofia de valors, entenent i fent respectar el compliment de les obligacions cap el Club en benefici del propi jugador i de l'equip.

Com a conclusió i per no convertir aquestes lletres en altra cosa que no sigui el donar la benvinguda a tots els que heu tornat a confiar en el nostre treball i a les noves incorporacions que tindràn l'oportunitat de veure'ns treballar, us demano paciència i comprensió quan les situacions no siguin del tot còmodes i/o agradables d'afrontar.

El nostre fi, el de tota la família del Gavà Mar, sempre ha estat el desig de ser cada dia una mica millor que el dia anterior, fent bona la frase "SOM EL QUE SOM GRÀCIES A TU"

Fem junts que aquest Club sigui fidel a la seva filosofia i cridem ben fort amb orgull i satisfacció, "CREIX AMB EL GAVÀ MAR".

GRÀCIES a tothom per llegir aquestes línies i espero poder gaudir amb tots vosaltres d'una temporada plena d'emocions i sensacions.


¡¡FORÇA GAVÀ MAR!!

President

miércoles, 1 de octubre de 2014